Balanced IT

100% onafhankelijk assessment, advies en innovaties voor MKB

Mail Giss

Consultancy service

IT-projecten zouden zo moeten gaan dat het lijkt alsof je het zelf aanneemt en uitvoert.
Je levert wat er gevraagd wordt, op tijd en binnen budget. Maar waarom lukt dit niet met IT-projecten? Dankzij ruim 20 jaar ervaring bij multinationals en MKB zijn we ijzersterk in het samenwerken met en het leiden van projectteams. Wij kijken samen met je naar wat er werkelijk nodig is en zorgen ervoor dat het binnen budget wordt uitgevoerd en opgeleverd.

  Pragmatische aanpakkers

  Problemen maken we niet onnodig ingewikkeld, we houden van een pragmatische aanpak. We hebben vanaf het begin tot het einde controle over het project. Door periodiek met elkaar te overleggen blijf jij als ondernemer aan het roer. Hierdoor vermijden wij dat je overvallen wordt met tegenslagen tijdens een project.

  Meer dan 20 jaar ervaring in IT-projecten

  Met meer dan 20 jaar ervaring in projectondersteuning hebben IT-projecten geen geheimen meer voor ons. Is er een IT-project waar je niets mee kan, of heb je zelf geen tijd of capaciteit om deze goed te begeleiden? Onze zeer ervaren en gecertificeerde engineers zullen samen met de op maat gemaakte monitoring preventief, snel en kostenefficiënt je IT-omgeving beheren.

  Benieuwd of onze consultants je kunnen helpen?

  Neem contact met ons op voor meer informatie over projecten, migraties en beheerzaken.

  Mail Giss