Balanced IT

100% onafhankelijk assessment, advies en innovaties voor MKB

Mail Giss

Dynamic Availability

Wij zorgen dat je IT-omgeving zich dynamisch aanpast op de steeds sneller veranderende eisen en behoeftes.

De Giss Dynamic Availability is de pijler van Balanced-IT die ervoor zorgt dat je software en data altijd veilig, beschikbaar en bereikbaar is. Je kunt op eenvoudige wijze documenten delen en werken waar het je uitkomt. Wij borgen de continuïteit bij bedrijven die werken met dynamische en performance-intensieve applicaties. Calamiteiten en piekbelasting op je IT-infrastructuur worden zo goed opgevangen. Bovendien verkleinen we de gevolgen van diefstal, hacks, brand en menselijke fouten. In onze werkwijze;

  • Gebruiken we innovatieve IT-oplossingen voor je bedrijfsprocessen,
  • Zetten we cloudapplicaties effectief in,
  • Schalen we makkelijk je IT-omgeving op of af,
  • Back-uppen, repliceren en herstellen we je data in een mum van tijd,
  • Maken en toetsen we je businesscontinuïteitsplan (inclusief Disaster Recovery).

Hogere flexibiliteit, lagere kosten

Je IT-omgeving wordt een geoptimaliseerde mix van servers en applicaties op je bedrijfslocatie, een externe locatie en in de Cloud. Het grote voordeel is dat je profiteert van hogere flexibiliteit en lagere kosten. Op basis van de wensen en eisen bepalen we samen de ideale mix. En welke beveiliging daarbij het beste past.

Cloud

Wanneer je wilt gaan werken in de Cloud, is het aanbod groot: Microsoft Office 365, Google Docs, Microsoft Azure, Amazon AWS, Google Cloud Platform. Het is onze uitdaging om de juiste combinatie van producten en software samen met je te kiezen. Combinaties die voor je bedrijf het meeste rendement opleveren voor de langere termijn.

Het werken in de Cloud opent allerlei mogelijkheden om op nieuwe manieren te gaan werken. Giss Dynamic Availability helpt je met het ontdekken en inzetten van de veelzijdigheid van de Cloud. Hierbij kijken we altijd eerst of werken in de Cloud voor jouw bedrijfsvoering wel de beste oplossing is.

Meer grip op liquiditeit door gefaseerde transitie

Een transitie naar een veilige Balanced IT-omgeving hoeft niet in één keer te gaan. Een gefaseerde aanpak is vaak een betere manier om de voordelen van de Cloud maximaal te benutten. Wij zorgen dat je overgaat in een tempo dat past bij de organisatie. Vaste kosten (capital expenses) worden vervangen door variabele kosten (operational expenses). Met deze verschuiving van capex naar opex krijgt je meer grip op je liquiditeit. Terwijl je organisatie zich richt op de groei, internationalisering, samenwerking en innovatie van je bedrijf, zal GISS de IT flexibel aanpassen aan jullie behoefte.

Benieuwd welke voordelen Dynamic Availability voor je bedrijf kunnen opleveren?

Neem contact met ons op om te horen hoe we je kunnen helpen naar een betere IT-omgeving.

Mail Giss