Giss database beheer

“De beste service voor uw database, altijd!”

“Binnen jouw budget migreren naar de cloud”

“Licentiekosten verlagen”

“Oplossen van trage queries en rapportages”

“Impact ransomeware minimaliseren”

giss database beheer

Services

GISS biedt een balans tussen hoogwaardige databasebeheer, uitstekende klantenservice en betaalbare tarieven. We vinden dat betrouwbare databasebeheer voor iedereen toegankelijk moet zijn, zonder in te boeten op kwaliteit of functionaliteit.

Database beheer

Pro actief databasebeheer : je organisatie is gegroeid, je database is complexer geworden en er zijn nieuwe eisen aan de performance en beveiliging. Ongemerkt is er behoefte aan professioneel databasebeheer ontstaan.

Cloud/On Premise

Data op de plek waar het hoort. Van On Premise naar Cloud, van Cloud naar On Premise of een hybride oplossing. Welke keuze past bij jou? Giss beheert het allemaal.

Legacy systemen

Bescherm bestaande investeringen. Als upgraden nog geen optie is, maar aanpassingen wel nodig zijn. Ons team van ervaren IT-professionals heeft diepgaande kennis en expertise in het beheren en onderhouden van databasesystemen van verschillende tijdperken, omvang en complexiteit.

Migratie

Migraties zonder zorgen: Giss biedt migratiediensten om jouw databasesystemen veilig en efficiënt over te brengen naar moderne en schaalbare platforms. De prestaties van de databasesystemen zullen verbeteren, operationele kosten kunnen omlaag en security kan naar een hoger plan worden getild

giss database beheer

Deze databases ondersteunen wij

onze klanten

Universiteit Utrecht over Giss

Giss is een partner die ons volste vertrouwen geniet.

“Ze communiceren goed en zijn een bindende factor binnen het project. Ze zijn altijd in staat om met creatieve oplossingen te komen. Ik kan ze van harte aanbevelen!”

wie zijn wij?

Maak kennis met Giss database beheer

Ons team van experts staat klaar om u te helpen met een scala aan diensten, van probleemoplossing tot optimalisatie en migratie. Neem vandaag nog contact op en ervaar de voordelen van professioneel databasebeheer. Jouw data, onze zorg!