Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk hoe wij 100% onafhankelijk advies bieden voor uw IT-infrastructuur

Meer inzicht in je IT?

Ken jij alle antwoorden?

  • Hoe lang kan je bedrijf doorwerken zonder IT?
  • Weet je wat de nieuwe securitywetgeving voor je bedrijf betekent?
  • Weet je welke impact databasebeheer op je bedrijf kan hebben?
  • Weet je waaraan het IT-budget wordt besteed?

Vul uw gegevens in en download onze checklist!

Inzicht in je IT omgeving

Om binnen je bedrijf efficiënter te werken, kosten te besparen en te vernieuwen is het belangrijk om een goed inzicht in je IT-omgeving te hebben. We zien vaak dat de mate van inzicht zich beperkt tot de voor de hand liggende zaken als hardware, hoofdapplicaties, firewall en antivirus.  Hierdoor kan een onjuist beeld ontstaan over het inzicht in je IT-omgeving.   

Voor een goed inzicht is het belangrijk om jezelf de juiste vragen te stellen. Vragen die bijvoorbeeld gaan over de relaties tussen bedrijfsprocessen en IT systemen. Ook vragen over de lifecycle-management en accountmanagement zijn hierbij belangrijk. Een onderbelicht aspect binnen het IT-landschap blijkt vaak de security en wetgeving te zijn. Al deze aspecten heb je nodig om tot juiste inzichten te komen, ongeacht de grootte van je bedrijf.  

Giss heeft een vragenlijst opgesteld die helpt om meer inzicht te krijgen in je IT-omgeving. Wanneer je deze vragen hebt beantwoord weet je een stuk beter hoe je ervoor staat . Mocht je tijdens het invullen tegen problemen aanlopen of vragen hebben n.a.v. de checklist, neem dan gerust contact met ons op. Wil je een totaal inzicht van je IT-omgeving dan helpen we je graag verder in persoonlijk gesprek.  

Wat anderen zeggen over Giss:

“Giss levert niet wat we vragen, maar wat we echt nodig hebben en is daarmee een echte toegevoegde waarde”

Vopak

“Giss is professioneel en consequent met hun kwaliteit, initiatief en inzet”

KLM

“Giss is al meer dan een decennium onze betrouwbare database partner”

Interstream Barging

Hoeveel vragen van de checklist kan jij beantwoorden?

Hoe meer vragen er met nee of onvolledig beantwoord zijn hoe groter de kans dat je IT-omgeving niet optimaal is ingericht. Dat kan zowel betrekking hebben op de performance van je IT, als het niet voldoen aan de wettelijke eisen. Hoeveel vragen kan jij juist beantwoorden?

Download onze checklist!