Balanced IT

100% onafhankelijk assessment, advies en innovaties voor MKB

Mail Giss

Onafhankelijk Advies

Bedrijfsgroei en veranderingen kunnen alleen worden gerealiseerd met een IT-consultant die onafhankelijk is. De adviseur zorgt ervoor dat het bedrijfsbelang voorop staat en niet de sales targets.

Giss Onafhankelijk Advies staat voor het kiezen en werken met leveranciers die de beste oplossingen voor je bedrijf zullen realiseren.

Door onze ruime ervaring in het werken met een grote verscheidenheid aan bedrijven is Giss Onafhankelijk Advies bij uitstek geschikt om een op maat gemaakt advies te geven. Dit is gebaseerd op:

 

  • Wat je bedrijf echt nodig heeft
  • Wat voor budget er beschikbaar is
  • Waar de besparingen op korte en middellange termijn zijn te realiseren
  • Welke innovatieve ontwikkelingen binnen je bedrijf zouden kunnen werken

Tot in de kleinste details

Om verzekeringen af te sluiten kunt je zelf allerlei verschillende partijen benaderen die allemaal zeggen dat zij het beste product hebben. Het is vaak lastig en tijdrovend om daar de juiste keuze in te maken. Een verzekeringsadviseur kan je onafhankelijk advies geven en tevens letten op de kleine lettertjes. Giss is zo’n onafhankelijke adviseur, maar dan voor IT.

Je Klankbord

Soms is er behoefte aan IT-expertise die niet binnen je bedrijf aanwezig is heeft. Of het nu gaat om specialistische kennis, meer IT-organisatorisch kennis of juist een frisse blik op de zaken. Wij helpen je om de volgende stap te zetten met de groei van je bedrijf. Bij Giss krijg je niet 1 persoon maar een heel team met diverse expertises om je te helpen om de juiste keuzes te maken en waar het belang van jouw bedrijf voorop wordt gesteld. Giss een goede sparringpartner bij het maken van plannen voor de korte en lange termijnvisie.

Benieuwd hoe je IT-omgeving mee kan groeien met je bedrijf?

Neem contact met ons op om te horen hoe we je kunnen helpen met het bouwen van een IT-omgeving die aansluit op je groeibehoefte van nu en in de toekomst.

Mail Giss