Uw IT-infrastructuur mee laten groeien met uw bedrijf?

Werken naar een Balanced IT-omgeving

100% independent

Database service

Eén van de belangrijkste onderdelen van IT is de database. De database vormt het fundament van je systemen. Veel bedrijfkritische data komt terecht in databases. Het goed beheren van de database zorgt daarnaast ook voor een betere performance.

Meer informatie

Dynamic Availability

Door gebruik te maken van een ideale mix van Cloud en lokale IT krijgt je een IT-omgeving die voor je werkt, kostenbesparend is en flexibel. Wij zorgen dat je IT-omgeving zich dynamisch aanpast aan de steeds sneller veranderende eisen en behoeftes. 

Meer informatie

Compliance & security 

Hoe veilig zijn je systemen en hoe veilig zouden ze eigenlijk moeten zijn? Een verloren USB-stick, een printje op de printer, een gestolen laptop, een fout linkje of een wachtwoord op een geeltje op het beeldscherm. Het risico op bedrijfsschade komt vooral van binnenuit en kan grote gevolgen hebben. Wij geven advies en helpen je om je systemen veiliger te maken en te voldoen aan de wettelijke eisen.

Meer informatie

Overige diensten

Consultancy service 

We zijn ijzersterk in het samenwerken met en het leiden van projectteams. Samen kijken we naar wat er werkelijk nodig is er brengen de risico’s in kaart. We zorgen ervoor dat projecten binnen budget worden uitgevoerd en opgeleverd. Ook voor migraties en beheer kun je bij Giss terecht.

Meer informatie

Onafhankelijk advies

Soms is er behoefte aan IT-expertise die niet binnen je bedrijf aanwezig is. Of het nu gaat om specialistische kennis, meer IT-organisatorische kennis of juist een frisse blik op de zaken. Wij helpen je om de volgende stap te zetten met de groei van je bedrijf.

Meer informatie

Meer informatie?

Benieuwd naar wat wij voor je IT-infrastructuur kunnen betekenen?