Goed IT-advies levert geld op

Door onze compacte bedrijfsvoering werken we snel en altijd tegen het juiste tarief. Dat is dubbele winst! 

Over Giss

Met een team van experts helpen wij bedrijven aan een Balanced IT-omgeving: 

IT-advies en onze filosofie 

Software en hardware zijn producten die -net als je fiets of auto- het gewoon moeten doen maar ook regulier onderhoud nodig hebben. Ondernemers zijn gebaat bij goed advies over en goed onderhoud aan hun IT-infrastructuur, compliance en dataveiligheid. Daarnaast wil een ondernemer niet afwijken van het budget. Omdat wij niet gelieerd zijn aan welk merk dan ook kunnen we met trots zeggen dat wij 100% onafhankelijk advies geven. Wij doorgronden de werkelijke behoefte en kunnen je daarom de beste alternatieven voorleggen. 

Investeren in besparingspotentieel 

Wij leveren wat je werkelijk nodig heeft. Dat klinkt misschien gek, maar is best uitzonderlijk. Er wordt namelijk vaker geleverd wat gevraagd wordt dan wat er echt nodig is. Tijdens de inventarisatie kijken we samen naar wat er voor jouw organisatie werkelijk nodig is. Je krijgt meteen inzicht in het besparingspotentieel en welke investering daarmee gemoeid is. Als ondernemer weet je daarom heel goed waarvoor je kiest. 

Benieuwd hoe uw IT-omgeving mee kan groeien met uw bedrijf?

Neem contact met ons op om te horen hoe we u kunnen helpen met het bouwen van een IT-omgeving die aansluit op uw groeibehoefte van nu en in de toekomst.

Mail ons