Help, ons systeem werkt niet mee!

Gek word je ervan, hoe langzaam je je gegevens kunt invoeren. Elke keer maar wachten tot je verder kunt… Met je huidige systeemsnelheid is efficiënt werken een hele opgave.

Elke keer als je data wilt opvragen, kom je de zandloper tegen. Laat staan als je een rapportage wilt maken… Dat duurt helemaal een eeuwigheid.

Heb jij het gevoel dat je systeem tegen je werkt in plaats van voor je? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb je hier ook last van?

Word je elke keer door je collega’s en klanten gebeld met klachten over de snelheid of het niet beschikbaar zijn van het systeem? Je hebt het idee dat je systeem steeds trager wordt. Of het nu gaat om een reguliere dag of een piekperiode. Je doet aanpassingen in het systeem, maar niks werkt echt goed… Er is wellicht al naar van alles gekeken en je hebt al flinke investeringen gedaan om allerlei zaken aan te passen. Inmiddels vraag je je zelfs af of je niet een ander systeem moet hebben. Of misschien is zelfs je hele IT-omgeving aan vervanging toe. Je hebt geen idee meer hoe je dit op moet lossen….

Voordat je allerlei investeringen gaat doen, is het goed om naar de database te kijken. Wil jij eindelijk weer met een snel en goed functionerend systeem werken?

Vraag een adviesgesprek aan!

De IT-experts van GISS staan voor je klaar

De IT-experts van Giss hebben ruim 30 jaar ervaring in verschillende branches. Wij denken graag met je mee en werken toe naar een gepaste oplossing. Door onze kennis kunnen wij alternatieve oplossingen geven die beter passen bij je huidige problemen en je toekomstbestendiger maken.

Onze klanten kunnen rekenen op een stabiele, snelle en betrouwbare omgeving, die continu gemonitord wordt. Wij zorgen voor een transparante samenwerking met korte lijnen. Giss heeft een informele en open bedrijfscultuur, maar we werken wel volgens de industriestandaarden en richtlijnen. We zien onszelf meer als een collega dan een externe partij. Wij denken met het bedrijf mee en stellen ons flexibel op. Ons doel is dan ook op maat gemaakte service bieden voor jouw bedrijf.

Onze klanten aan het woord

“Giss is een partner die ons volste vertrouwen geniet. Ze communiceren goed en zijn een bindende factor binnen het project. Ze zijn altijd in staat om met creatieve oplossingen te komen. Ik kan ze van harte aanbevelen!

Hoe werkt GISS?

1.

We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek om inzichtelijk te krijgen welke problemen er spelen. Er wordt ook een inventarisatie gemaakt van de omgeving. Maar net zo belangrijk: wij kijken ook breder dan de database, zodat er een oplossing komt die voor het hele bedrijf werkt en niet alleen voor de database zelf.

2.

Samen maken we een plan, waarbij we rekening houden met je wensen en budget. Meermaals stemmen we met elkaar af hoe de doelen op de meest effectieve en efficiënte manier kunnen worden gehaald. Onze ervaringen hebben ons geleerd dat extra tijd die in de beginfases besteed wordt een hoop kosten en onrust kan schelen in het totale project.

3.

Als we de omgeving in beheer nemen, kun je makkelijk via het ticketingsysteem contact met ons opnemen. Ook zijn onze IT-medewerkers telefonisch goed bereikbaar. Wij geloven in korte lijnen en goed overleg om samen de beste omgeving te creëren. Door continue monitoring worden er vroegtijdig signalen opgevangen, zodat storingen vaak al opgelost kunnen worden voordat de klant hier last van heeft.

“Giss levert niet wat we vragen, maar wat we echt nodig hebben en is daarmee een echte toegevoegde waarde!”

“Giss is professioneel en consequent met hun kwaliteit, initiatief en inzet!

“Giss is al meer dan een decennium onze betrouwbare database partner!”

Vraag NU vrijblijvend een adviesgesprek aan en werk binnenkort weer met een snel en goed functionerend systeem!