Contact

Adres

2e Industrieweg 20
3411 ME Lopik

GISS B.V.

KVK: 51408902
BTW: NL8232.66.552.B01
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Telefoon

E-mail

Over Giss

Kwalitatief en betaalbaar

GISS biedt met meer dar 25 jaar ervaring een balans tussen hoogwaardige databasebeheer, uitstekende klantenservice en betaalbare tarieven. We vinden dat betrouwbare databasebeheer voor iedereen toegankelijk moet zijn, zonder in te boeten op kwaliteit of functionaliteit. Continuïteit waarborgen.

Flexibel/Tailor made

GISS luistert, denkt met je mee en adviseert over de beste oplossingen voor jouw specifieke situatie. We houden rekening met de bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat je database optimaal aansluit op jouw behoeften. Het belang van je bedrijf zulen wij altijd vooropstellen.

Meer dan databasebeheer

We begrijpen dat data cruciaal is voor je bedrijf! Giss gaat daarom verder dan alleen het beheren van de database. We denken breder met je mee over de beste oplossingen voor jouw unieke situatie en waar wenselijk nemen we de regie. Ons team van ervaren IT-specialisten combineert diepgaande technische kennis met uitstekende communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden.

Giss database beheer helpt u om uw database te optimaliseren zodat deze optimaal presteert en beveiligd is. We nemen u de zorgen uit handen en zorgen ervoor dat uw database klaar is voor de toekomst.

Een proactieve en betrouwbare databasebeheerder

Zoekt u een proactieve en betrouwbare databasebeheerder? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Contact ons