Giss database beheer

“De beste service voor uw database, altijd!”

Proactief database beheer

Ransomeware

oplossingen op maat

Legacy systemen

Kan mijn legacy syteem blijven draaien?

De situatie

Je kritische bedrijfssysteem draait alleen met een specifieke versie database die niet meer wordt ondersteund. Of er is zelf een database gebouwd maar er is inmiddels niemand meer om deze te onderhouden.

Stel je voor

Er moet een verandering worden gedaan in de database, maar de kennis om dit uit te voeren is niet meer beschikbaar binnen jouw bedrijf. Maar upgraden is nog niet aan de orde.

Ondersteuning

Om je huidige systeem goed draaiend te houden en te voldoen aan nieuwe regels/behoeften is ondersteuning nodig. Onze ervaren database beheerders kunnen goed inspringen op situaties die zich kunnen voordoen met verouderde systemen. Door hun jarenlange ervaringen zijn ze ook in staat om onbekende omgevingen zich snel eigen te maken. Aanpassingen in de database of migraties naar een nieuwe omgeving, onze beheerders klaren de klus.

Bescherm je bedrijf

Bij Giss begrijpen we de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het beheren van hun legacy systemen. We begrijpen dat elk bedrijf unieke eisen en wensen heeft als het gaat om databasebeheer. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget.

Is de hoeveelheid data aan het exploderen?

Antwoord; Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in

Neem contact met ons op

Kan mijn database dat goed aan?

Antwoord; Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in

Neem contact met ons op

wij helpen graag

Kies voor efficiëntie en veiligheid, stap over!

Maak vandaag nog de overstap naar een efficiënter en veiliger beheer van jouw (legacy) databasesystemen met Giss aan jouw zijde.