Giss database beheer

“De beste service voor uw database, altijd!”

Hoe kan mijn bedrijf de impact van een ransomware-aanval minimaliseren?

veilig en toegankelijk

Proactief database beheer

Je huidige database omgeving kan de groei aan data niet goed bijbenen. Dit kan leiden tot prestatieproblemen en zelfs dataverlies. 

Het optimaliseren van de toenemende hoeveelheid data kan door Giss worden verzorgd.  Ook zorgen we ervoor dat jouw data veilig en toegankelijk is en dat back-up en recovery tijden acceptabel blijven, ongeacht de omvang. 

Onze focuspunten voor proactief database beheer: 

 • Beschikbaarheid  
 • Performance   
 • Security  
 • Recoverability   
 • Manageability 

We helpen je graag bij het kiezen van de juiste back-up methode en technologie en het implementeren van high availability-oplossingen.

  Is de hoeveelheid data aan het expoderen?

  wij beschermen je cruciale data

  Ransomware

  Ransomware-aanvallen zijn geen sciencefiction, maar een reëel gevaar voor elk bedrijf. De impact? Verwoestend. Financiële schade, reputatieschade, en onherstelbaar dataverlies. Een ransomware-aanval gijzelt je cruciale data, versleuteld bestanden, legt je systemen plat, je bedrijfsvoering is gehackt. Maak je geen zorgen, wij kunnen je daarbij helpen! 

  Goed databasebeheer is het beste wapen tegen ransomware. Regelmatige back-ups, krachtige beveiligingsprotocollen en geoefende recoveryplannen vormen jouw verdedigingslinie

  Wacht niet tot het te laat is. Neem vandaag nog contact op met Giss in databasebeheer en bescherm je cruciale data tegen ransomware. 

  Hoe kan ik ransomeware voorkomen?

  wij lossen potentiële problemen op

  Monitoring

  De database is het kloppende hart van je organisatie. Onmisbaar voor je bedrijfsvoering. Maar hoe zorgt je ervoor dat je database optimaal presteert en beveiligd is?

  Wij monitoren jouw database continu en lossen potentiële problemen proactief op. Zo voorkomen we dat jouw database en ook bedrijf stil komt te liggen of dat er data verloren gaat. We houden je continu op de hoogte van de status van jouw database en communiceren helder en transparant over onze werkzaamheden.

  Verstoringen en downtime minimaliseren?

  onze kennis en expertise om jullie team te versterken

  Méér dan techniek, méér dan IT

  Een goed functionerende database is cruciaal voor je bedrijfsvoering. Bij GISS begrijpen we dat de database een integraal onderdeel is van je gehele organisatie en dat deze naadloos moet integreren met de IT-infrastructuur én je bedrijfsdoelstellingen. We stemmen onze werkwijze af op jullie IT-strategie en -processen en delen onze kennis en expertise om jullie team te versterken. We fungeren als brug tussen IT en business. We adviseren je over de beste manier om de database te optimaliseren en te gebruiken om je strategische doelstellingen te behalen. We geloven in de kracht van samenwerking.

  We begrijpen dat elk bedrijf unieke eisen en wensen heeft als het gaat om databasebeheer. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget.

  Oplossingen op maat!

  wij helpen graag

  Benieuwd hoe databeheer je bedrijf kan helpen?